Naam: Hdesign | Heleen Verkerk | webdesign & online marketing

Categorie: Vormgeving

In het kort: Heleen helpt ondernemers om de stap van offline naar online te maken. Dit doet zijn d.m.v. Design, Techniek en Online Marketing.

Heleen houdt van aanpakken! Niet Lullen Maar Poetsen! En ben continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet, website, emailmarketing en social media. "Creatief meedenken is iets wat ik niet 'uit' kan zetten".

Contact:

Hdesign | Heleen Verkerk | webdesign & online marketing
Website: www.heleenverkerk.nl
Tel: 06-54286823
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meningen van klantenPlaats uw mening
4.7/5 van 3 beoordelaars. ( 3 meningen.)
Heleen heeft SVF Cothen geholpen met het ontwikkelen en realiseren van de nieuwe website. Bezoek www.svfcothen.nl en bekijk het resultaat. Geweldig toch? Ook bij het uitbrengen van de SVF Glossy en het ontwikkelen van de nieuwe digitale nieuwsbrief van SVF (De Loeier) hebben wij Heleen ingeschakeld. Creatief, praktisch en resultaat gericht , daar houden we van bij SVF!
Heleen verzorgt voor onze voetbalvereniging naar volle tevredenheid de opmaak van de website, reclame uitingen en het clubblad. Een ontzettend gedreven persoon, die lastig nee kan zeggen (plannen;-) maar altijd op tijd het product af levert, links om of rechtsom. Het hoogtepunt van onze samenwerking is de recente introductie van de SVF Glossy! Ook voor mijn eigen bedrijf schakel ik Heleen regelmatig in. Een aanrader dus, iemand die altijd voor het perfecte eindplaatje gaat en gewoon een leuk creatief mens!
H Design
  · 09-22-2016
Ik vind Heleen een topper!

Wij werken nu al langere tijd wekelijks/maandelijks samen en Heleen staat altijd voor ons klaar!
Wanneer we vragen of verzoeken hebben zien we geregeld dat ons verzoek zelfs 's avonds laat of in het weekend geregeld wordt.

Wij kunnen Heleen inzetten voor het maken van flyers, meedenken/werken in de marketing, bijhouden van de website en daarnaast denkt ze ongevraagd mee met allerlei andere zaken die ons weer verder helpen en waar wij dus enorm dankbaar voor zijn!

Jeroen Meijer
INVORMsport
Plaats uw mening