Naam: Wielinga advocatuur en mediation

Categorie: Juridisch

In het kort: Ik begeleid mensen in een emotionele fase van hun leven. Uit jarenlange proceservaring weet ik dat het belangrijk is om onnodige procedures te voorkomen.

Daarom heb ik mij gespecialiseerd als mediator en alle vereiste opleidingen op dat gebied gevolgd. Een noodzakelijke procedure ga ik niet uit de weg, maar overleg kan altijd.

Contact:

Wielinga advocatuur en mediation
Website: www.wielinga-advocatuur.nl
Tel: 0343-597995
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meningen van klantenPlaats uw mening
4.6/5 van 18 beoordelaars. ( 18 meningen.)
Scheiding
  · 11-11-2020
Michaela heeft mij zeer goed geholpen bij mijn scheiding. Ze is betrokken en zeer bekwam in haar beroep. Snel bereikbaar via meerdere kanalen. Ik kan haar zeer aanbevelen.
Goed, betrokken en persoonlijk advies gekregen bij mijn scheiding. In een moeilijke periode heeft Michaela mij goed begeleid en kreeg ik altijd snel reacties. Ik beveel haar zeker aan!
Echtscheiding
  · 06-05-2020
Michaela is een deskundige en betrokken advocaat die me fantastisch heeft bijgestaan in een langdurig scheidingstraject. Ze legt alles duidelijk uit en geeft ook aan als dingen niet kunnen en zegt waar het op staat. Goed bereikbaar en snelle respons. Een echte aanrader als je een goede advocaat zoekt.
Beste Michaela;
Een jaar geleden kenden wij elkaar nog niet. Ik zat sedert 2013 hier in Suriname met een echtscheidingsprocedure die niet echt op gang kwam. Mijn zwager, woonachtig in Nederland, bracht ons toen met elkaar in kontakt. Nadat ik de relevante stukken naar jou kantoor heb opgestuurd, heb jij met alle voortvarendheid mijn zaakt op- en aangepakt; en tot zeer groot genoegen binnen korte tijd volledig afgehandeld.
Wat een opluchting! Wat een voorrecht om met zo iemand te mogen samen werken. Dank je wel; ik zal je niet meer nodig hebben voor een volgende scheiding ( ha, ha, ik ben nu 75!) maar als vriend(in) blijf je zeer hoog in mijn vaandel! Het ga je goed, een stevige Surinaamse brasa,
Gerold
Top advocate
  · 04-07-2020
In één woord een geweldige ervaring, betrouwbaar, enthousiast, betrokken, meelevend , maar ook consequent.
Michaela, bedankt voor de uitstekende begeleiding, ik hoop je nooit meer nodig te hebben?
Maar mocht het nodig zijn dan weet ik je te vinden.
Bedankt voor de goede zorgen.

Gert
aanbeveling
  · 01-31-2020
Ik heb Michaëla ervaren als een vriendelijke, oplossingsgerichte mediator, die ook in de emotie de nuance bewaakt. Haar aanbevelingen getuigen van veel deskundigheid, tact en invoelingsvermogen.
Michaela is een top advocate.
Ze heeft mij echt super goed geholpen.
Ze heeft zich 100 % ingezet voor de zaak en als ik het niet meer zag zitten gaf zij mij weer hoop en moed om verder te gaan.
Als ik ooit weer een advocaat nodig mocht hebben dan zou ik weer naar Michaela Wielinga gaan.
Ik zou haar altijd aanbevelen.
Kortom een TOP advocate.
Michaela is een hele prettige en deskundige mediator die goed wee af te stemmen op wie ze aan tafel heeft. Ze heeft onze scheidingsproces goed gefaciliteerd waardoor we er samen goed uitgekomen zijn en een solide basis hebben om er samen voor onze kinderen te kunnen zijn.
Super
  · 09-16-2019
Mijn ervaring is dat Ik goede ervaring heb. Ze is een goede advocaat. Die mij goed heeft geholpen. Goede begeleiding. Alles netjes afgehandeld. Krijg vlot bericht. Super.wat ze betekent heeft v mijn rechtszaak. Raad het u aan. Vriendelijke groetjes, Joke.
Michaela heeft mij tweemaal geholpen met betrekking tot een zaak in de omgangsregeling van mijn kinderen na een scheiding, Michaela is een uitermate vakkundige vrouw, die zich voor de volle 100% inzet en met je meedenkt en altijd voor haar client(e) klaar staat, mocht ik in de toekomst weer een advocaat nodig hebben is zei de eerste op mijn lijstje
Plaats uw mening