Naam: Stijl* Fotografie

Categorie: Fotografie

In het kort: Ongemakkelijk. Zo voelen de meeste mensen zich voor de camera. Dat zie je terug op de foto's.

Het familieportret ziet er uit als een staatsieportret. En de glimlach van de ondernemer oogt 'te' strak. Wil jij foto's die laten zien wie je echt bent? Bel me! 

Contact:

Stijl* Fotografie
Website: www.stijlfotografie.nl
Tel: 06-20704958
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meningen van klantenPlaats uw mening
4.8/5 van 25 beoordelaars. ( 25 meningen.)
Wij wilden foto's van de kleinkinderen laten maken als cadeau voor het 50 jarig huwelijksfeest van opa en oma. Anneke kwam met het voorstel om de kleinkinderen dan apart maar ook met opa en oma te fotograferen. We zijn blij dat we daarvoor hebben gekozen, want het was heel bijzonder. In alle rust en met aandacht voor iedereen heeft ze mooie en spontane plaatjes kunnen maken. Bedankt, Anneke!
De fotoshoot was super gezellig, leuk en professioneel! Ovet het resultaat zijn wij heel tevreden! En er komt een mooie foto in onze woonkamer! Heel erg bedankt Anneke voor de fijne ochtend!
Van te voren weet je natuurlijk niet zo goed wat je moet verwachten bij zo’n family shoot, want hoe krijg je 11 mensen, waaronder 5 kleine kinderen in het gareel en een beetje leuk op de foto?! Nou, dat is Anneke meer dan goed gelukt! Hoe snel je op je gemak bent en bijna niet meer door hebt dat je op de foto gezet wordt is heel knap. De kinderen worden er op een speelse manier bij betrokken, waardoor iedereen ontspannen en vrolijk is, en dat zie je terug op de foto’s. Het is een mooi aandenken voor nu en voor later!
Dankjewel Anneke
Een zonnige winterdag in december op het Leersumse veld...

Samen met Anneke, Beloved fotograaf, en Bart.
De intieme, grappige, ontroerende vragen openden ons hart. We vergaten de aanwezigheid van Anneke en gingen op in elkaars gefluister, diepste gevoelens.. Oprecht bulderend van het lachen omdat we gek voor elkaar dansten in de sneeuw, tranen van geluk en het voorbije verdriet..
Het was een zeer bijzondere ervaring om dit met elkaar te delen. Het heeft intense emoties vastgelegd voor altijd..heel waardevol! Dank je wel liefste An
Met Anneke een shoot gedaan voor een mooie linkedin foto. Dat is goed gelukt door haar ontspannen houding, gezelligheid en professionaliteit. Een aanrader !
Was een super leuke foto shoot. Met als resultaat hele mooie foto's!
Je doet het heel erg leuk! We komen zeker nog bij je terug!
Bedankt!
Recentelijk door Anneke een bedrijfsreportage laten maken.
Razend enthousiast over het resultaat.
Fantastische fotograaf die precies heeft weten weer te geven waar mijn bedrijf en ik als specialist voor staan.
Aanrader!!
In januari 2017 een zakelijke fotoreportage laten maken. Ik ben erg blij met het eindresultaat! Anneke stelt je erg op je gemak waardoor het maken van de foto's allemaal heel natuurlijk verloopt en dat zie je terug in de foto's!
In juni 2014 door Stijl*Fotografie een fotoshoot van ons gezin laten maken, op twee buitenlocaties in Wijk bij Duurstede. Eigenares en fotografe Anneke kent niet alleen erg leuke stekken (waar je zelf nooit aan denkt), maar zorgt met haar relaxte doch enthousiaste houding voor een ontspannen sfeer tijdens de shoot.

Dat zie je direct terug in het eindresultaat, bovenop een berg creativiteit. Echt topplaten! We zijn er super blij mee (en de opa's en oma's ook ;))!
Fotoshoot Beloved
  · 06-10-2016
Een ongedwongen fotoshoot met prachtige foto's. Knap hoe mooi je mij en mijn dochter vast hebt weten te leggen! Ongedwongen en naturel! Het was een feestje! Je bent een zeer professionele fotograaf die met gebruik van de Beloved methode iets prachtigs weet vast te leggen! Een aanrader!
Plaats uw mening