Naam: Onderlinge verzekeringen Cothen en omstreken

Categorie: Verzekeringen

In het kort: Coöperatief verzekeren Cothen en omstreken is een actief en modern verzekeringsadvieskantoor, zonder winstoogmerk.

Zij adviseert haar klanten over de meest voordelige en passende verzekeringen voor zowel schade als leven- en inkomens verzekeringen. Ook voor hypotheken bent u bij dit kantoor aan het juiste adres. Door de persoonlijke benadering van haar medewerkers, die adequaat zijn opgeleid en beschikken over de juiste diploma's, krijgt u snel de aandacht die u verdient.

Contact: 

Onderlinge verzekeringen Cothen en omstreken
Website: www.onderlingecothen.nl
Tel: 0343-522262
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meningen van klantenPlaats uw mening
3.5/5 van 4 beoordelaars. ( 4 meningen.)
Ik ben al jaren verzekerd bij de Onderlinge in Cothen en heb hier prima ervaringen mee.Het grote voordeel is dat je de mensen persoonlijk kent, zodat je weet dat je van een goed en vertrouwd advies wordt voorzien.
Persoonlijk advies
  · 01-24-2016
Ik verzeker niet heel veel en ben bereid zelf een beetje risico te lopen. Wanneer ik mijn verzekeraar nodig heb, dan is er echt iets heel vervelends aan de hand. Dan heb ik geen zin en geen tijd om met een computer te bellen en lang in de wacht te staan. Bij de Onderlinge Cothen tref ik dan direct de juiste persoon, telefonisch of op kantoor. Dat vind ik belangrijk.
In de tijd van alles via internet doen en onpersoonlijk contact met bedrijven is de persoonlijke service van de Onderlinge Cothen en verademing. Zo weet je zeker dat je alleen de verzekeringen afsluit die voor jou noodzakelijk zijn en hoef je zelf niet honderden pagina's voorwaarden door te spitten om er zeker van te zijn dat je niet besodemieterd wordt met een (veel te) lage premie waar je uiteindelijk niks voor terug krijgt.
Ik heb een aantal verzekeringen al jaren lopen bij de Onderlinge Cothen, prettige benaderbaar en terzake kundig. Ik vind het fijn dat ze 'om de hoek' zitten omdat ik het vertrouwen in grote banken en verzekeraars al heel lang geleden kwijt ben geraakt. Aanrader dus en door hun opzet ook nog eens een marktconforme prijs!
Plaats uw mening