Naam: KiaOra Fysiotherapie

Categorie: Zorg en welzijn

In het kort: Ik werk niet alleen klachtgericht maar zie je vooral als een mens in zijn geheel.

Ik bied behandelingen voor je klacht en kan daarnaast verschillende massage vormen bieden

om naast het drukke leven ontspanning te bieden of de klacht te verlichten. KiaOra Fysiotherapie werkt samen met andere zorgverleners in de regio. Ik heb veel ervaring in het behandelen van sporters.

Contact:

KiaOra Fysiotherapie
Sandra Achterberg
Dorpsstraat 30a
3945 BL Cothen
Website: www.kiaora-fysio.nl
Tel: 06-11423808
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meningen van klantenPlaats uw mening
4.6/5 van 23 beoordelaars. ( 23 meningen.)
Sandra
  · 04-16-2016
Fijne en goede fysio die weet wat en waar ze het voor doet!!!
Tijdens mijn zwangerschap ben ik meerdere keren bij Sandra geweest voor een zwangerschapsmassage. Ik heb deze massages altijd als uiterst ontspannend ervaren. Sandra luistert en past de massage aan je wensen aan. Ze is erg oplettend en geeft fijne adviezen voor kleine ongemakken ( bijv. vocht vast houden). Sandra is vernieuwend. Ze durft zich te blijven ontwikkelen. Een echte vakvrouw!
Top service
  · 04-15-2016
Alleen ervaring met behandeling van diverse spierklachten...ik kan kort zijn: heel gerichte diagnose en behandeling, erg vriendelijk en professioneel, prima service, zelfs op korte termijn, daar zal ze alles aan doen als dat nodig is. Dus...zoek je een prima behandeling dan ben je hier aan het juiste adres!!
Ik loop al een periode met een tennisarm die helaas niet overgaat maar sandra verlicht de boel af en toe en denkt mee hoe of wie me eventueel verder kan helpen...ook al moet ze je daarmee mischien naar iemand anders sturen...kortom ze denkt echt aan de klacht en de klant!!
Sandra
  · 04-15-2016
Sandra is de beste en liefste fysiotherapeute die je je maar kan wensen! Ik was heel snel van mijn klachten af.. Ze neemt ook echt de tijd voor je. Van mij krijgt ze een dikke 10!
Sandra is een vrolijke, aardige en goede fysiotherapeut. Ze richt zich echt op haar patiënt en probeert deze ook zo goed mogelijk te helpen.
Zelf heb ik en schouderblessure gehad en gekneusde ribben en dankzij Sandra haar expertise zijn deze blessures goed behandeld. Zelfs nu het weer goed gaat, kan ik haar ten alle tijden bereiken als ik denk dat het de verkeerde kant op gaat en ik weer een behandeling nodig heb.
Al met al; een aanrader dus!
Bij Sandra aangesloten op maandagavond hardlopen in Werkhoven. Zo hou ik het ook in de winter vol. Bij klachten aan de rug professioneel geholpen. Kon heerlijk mee op wintersport.
Ik kijk elke keer weer uit naar de behandeling van Sandra. Behalve dat het ook nog eens heel gezellig is, heb ik er gewoon heel veel profijt van. Zij luistert naar waar op dat moment "de schoen " wringt en past haar massage daarop aan. Wat ik ook leuk vind is dat zij telkens bijscholing volgt en past ze weer toe wat ze heeft geleerd. Ik zit ook letterlijk weer een stuk lekkerder in mijn vel en dat is weleens anders geweest.... groet Deborah.
eerste patient
  · 04-08-2016
Na mijn kuitbeenbreuk was ik een van de eerste patiënten van Sandra. Op kundige en aandachtige wijze ben ik geholpen en inmiddels kan ik alles weer, zelfs weer mountainbiken in het bos.
hardlopen
  · 04-02-2016
Elke maandagavond in Werkhoven hardlopen onder begeleiding van Sandra. Iedereen op eigen niveau, divers aan oefeningen en daardoor gemotiveerd om van de bank af te komen!
Plaats uw mening