Naam: Wijkse Wellness

Categorie: Zorg en welzijn

In het kort: Veel mensen kampen met chronische vermoeidheid, met terugkerende hoofdpijn, met rug-, en/ of schouderklachten, of andere lichamelijke ongemakken.

Een groot gedeelte van deze klachten komen van de drukte en stress in ons leven. Investeren in jezelf geeft het hoogste rendement. Kijk op de website voor de verschillende behandelingen bij Wijkse Wellness.

Contact:
Wijkse Wellness
Eelco
Beerze 62
3961 HD Wijk bij Duurstede
Tel: 06-24879427
Website: www.wijksewellness
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meningen van klantenPlaats uw mening
4.0/5 van 8 beoordelaars. ( 8 meningen.)
waardering
  · 11-26-2016
kwam bij" toeval" in aanraking met Eelco en zonder verwachtingen.Maar al na 1 behandeling via de voetreflex -therapie verdwenen klachten in mijn heup die vanuit rugklachten zijn ontstaan .Na een aantal behandelingen ook klachten vrij wat mijn rug betreft. Ga, uit enthousiasme nog verder met ontspanningsmassage en hypnotherapie.Bovendien een fijne en warme man en persoonlijk betrokken.Lof !!!
Nek en Rugklachten
  · 11-21-2016
Na vele behandelingen van eigen fysio blijven de klachten voort duren van Nek en Rug.
Maar in contact gekomen te zijn met Wijkse Wellnes waren mijn klachten met 8 behandelingen na genoeg voorbij.
Ik kan weer achterom kijken in het verkeer.
PS: een aanrader voor iedereen met rug en nek klachten.
William.
Dat voetreflexmassage zo'n diepgaande werking kan hebben, is voor veel mensen nog altijd onbekend. Of het nu alleen voor de ontspanning is of om klachten te behandelen, ik kan iedereen deze massage van Eelco aanraden. De voetreflexmassage is dan ook een mooie aanvulling op de andere soorten behandelingen die Eelco, die zijn vak met veel enthousiasme uitoefent, geeft.
Heerlijke ontspanning!
Na een massage ben ik steeds weer helemaal ontspannen en relaxed. Dat effect werkt nog dagenlang door. Eelco is super vriendelijk en professioneel. Ook nek- en schouderklachten weet hij goed te verhelpen. Kortom: voor iedereen een aanrader die stress en/of lichamelijke klachten ervaart en deze wil verminderden/verhelpen.
Veel minder pijn.
  · 06-12-2016
Ik kwam bij toeval terecht bij wijkse welness en ik kan zeggen dat ik daar rond uit blij mee ben. Al sinds jaren loop ik met een verkrampte nekspier. Net zoals mijn moeder en tantes. door deze verkrampte spier had ik veel pijn en toch gauw 2 keer per week een goede pijn aanval aan nek en hoofd. Het oordeel van de huisarts was helaas: het is chronisch en hier was niks aan te doen. Ondanks dat ging eelco toch kijken of hij de pijn kon verminderen. wat gebeurde lijkt wel iets uit een hele slechte infomercial maar ik heb nu 4 behandelingen gehad en heb in de afgelopen 3 weken slecht 2 keer een pijnaanaanval gehad. Voor mij een enorme verlichting. Ook de dagelijkse pijn is zo goed als weg. Ik ben zeer gelukkig en blijf zeker onder behandeling bij wijkse welness. Eelco is een zeer bekwame en deskundige man. Hij geeft goed aan wat hij gaat doen en waarom.
Mijn ervaringen zorgen ervoor dat ik iedereen aanraad om naar Wijkse Welness te gaan.
Ontspanningsmassage
  · 06-11-2016
Heerlijke ontspanningsmassage waar rekening gehouden wordt met jouw wensen. In een wel wat kleine ruimte weet Eelco de sfeer goed neer te zetten met kaarsen, wierook en ontspannende muziek. De massage is heerlijk ontspannend. En als afsluiting een flesje water met een boodschap. Al met al een massage om van te genieten en nagenieten.
Rugklachten
  · 06-06-2016
Langdurige klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Echt een aanrader!!
Na 1 behandeling van de pijn in mijn rug af. Wist niet dat dat mogelijk was.
Plaats uw mening