Naam: Autobedrijf Frank Groenen

Categorie: Garagebedrijven

In het kort: Wij zijn een universeel autobedrijf met een schat aan ervaring. Wij verzorgen APK, onderhoud, schadeherstel,

in-en verkoop. Ook kunt u terecht voor campers, (vouw) caravans, aanhangers en paardentrailers. Kortom; totaal onderhoud onder 1 dak. Ook tenaamstellen en schorsen van voertuigen kunnen wij voor u verzorgen.  

Contact: 

Autobedrijf Frank Groenen
Website: www.frankgroenen.nl
Tel: 0343-563616
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meningen van klantenPlaats uw mening
5.0/5 van 3 beoordelaars. ( 3 meningen.)
Mening
  · 11-04-2016
Ooit bij Frank Groenen terecht gekomen, ga nooit meer weg!! Super betrouwbaren mensen, hulp ten top!!! Staan altijd klaar, en altijd gezellig in de garage. Top!!!
mening
  · 03-10-2016
wij zijn al jaren vaste klant van autobedrijf Frank Groenen en zijn heel tevreden we hoeven maar te bellen als we een probleem hebben en we kunnen bijna altijd direct of binnen een dag terecht
goede service en vriendelijke behandeling
dus eigenlijk krijgt hij van ons een 10
Frank Groeneb
  · 02-18-2016
Ooit bij Frank Groenen terecht gekomen door een defecte turbo. Dat was een groot probleem, want mocht geen meter meer rijden. Frank heeft de auto perfect gerepareerd met een gereviseerde turbo. Dat scheelde enorm in de kosten. Ook kreeg ik een leenauto mee en werd een kleine beurt gratis uitgevoerd om "de kosten dragelijk te houden".
Zo'n service was ik bij de merkgarage niet gewend! Ik ben nooit meer bij Frank weggegaan en kom er inmiddels al jaren!
Plaats uw mening