Naam: Rijschool Van Klaveren

Categorie: Mobiliteit

In het kort: Eigenaar François van Klaveren is een ervaren en enthousiaste docent.

"Een rijopleiding is een serieuze training, maar wij vinden belangrijk dat je het ook leuk vindt. Gezelligheid, een ontspannen sfeer en humor op zijn tijd hoort daar bij. Ik geniet ervan als een leerling zich steeds stapje voor stapje ontwikkelt en ik hem of haar uiteindelijk naar het examen kan begeleiden".

Contact:

Rijschool Van Klaveren
François van Klaveren
Website: www.rijschoolvanklaveren.nl
Tel: 06-22955407
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meningen van klantenPlaats uw mening
5.0/5 van 3 beoordelaars. ( 3 meningen.)
Over mijn rijopleiding bij Frans ben ik hartstikke tevreden! Hij is een lolbroek, maar zeer serieus in het overbrengen van de juiste kennis om veilig aan het verkeer deel te nemen. Zijn enthousiasme en motivatie zijn aanstekelijk, waardoor ik altijd met veel plezier naar rijles ging. Hij heeft veel aandacht voor zijn leerlingen, er is goed contact en alles is bespreekbaar.

Een rijopleiding bij Van Klaveren zou ik iedereen aanraden, want zowel onzekere als zelfverzekerde leerlingen zijn bij Frans in goede handen!

Autorijden heb ik zelf lang erg spannend gevonden, maar ik rij nu al bijna 3 maanden ontspannen rond met mijn rijbewijs, dankzij mijn rijopleiding bij Van Klaveren
Ik ben heel gauw bang om dingen verkeerd te doen. En deze rijschool heeft daar alle respect voor een neemt het stapje voor stapje met je door. Het fijnste is dat het gewoon heel gezellig samen in de auto is. Natuurlijk wel gewoon serieus maar met humor en dat is heel fijn omdat dat je op je gemak stelt. Hij vraagt aan me of ik iets te moeilijk vind en of ik nog andere dingen wil leren en dat is gewoon heel fijn. Ik heb gewoon zin om in de auto te stappen als ik weer rijles heb!
Wat ik fijn vond aan deze rijschool dat ik mezelf kon zijn en dat ik zelf veel inbreng had! Ik mocht aangeven wat ik nog wou leren en welke data mij het beste uitkwam om te lessen! François is een gezellige instructeur en geeft veel aandacht aan zijn leerlingen! Ik kan het niet goed vergelijken met andere rijscholen want dat was gelukkig niet nodig omdat ik hier heb kunnen afrijden! Maar na verhalen van anderen ben ik blij dat ik hier mijn opleiding, bij Van Klaveren, heb gedaan: Nooit met tegenzin gereden!!
Plaats uw mening