Naam: Rijschool Lammers

Categorie: Mobiliteit

In het kort: Rijlessen vanaf 16,5 jaar, gespecialiseerd in faalangst en het 2 to drive lesgeven.

Contact: 

Rijschool Lammers
Harry Lammers
Website: www.rijschoollammers.nl
Tel: 06-54312521
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meningen van klantenPlaats uw mening
5.0/5 van 4 beoordelaars. ( 4 meningen.)
Geweldige rijschool! In één keer geslaagd dankzij de goede lessen van Harry! Heel comfortabele sfeer tijdens reijlesen. Harry wist precies wat ze bij het examen van mij verwachtten en hij gaf altijd hele duidelijke instructies. Harry bedankt! Zeker aan te bevelen!
Vertrouwd
  · 04-09-2017
Bij Harry slaag je altijd! Rust, compassie en kennis van zaken!
Ik lees de recensie van Edwin en wil daar graag bij aansluiten.
Onze zoon heeft met veel plezier zijn rijbewijs gehaald bij Harry,
Naast een erg vriendelijke man, ook heel rustig, duidelijk en begaan met zijn leerlingen. Hij heeft eea zo goed aangeleerd dat wij direct na het behalen van het rijbewijs rustig en comfortabel naast onze zoon in de auto zaten.
Ik zou iedereen aanbevelen om bij Harry rijlessen te nemen.
Met veel plezier heb ik in oktober 2016 mijn rijbewijs mogen behalen bij Lammers Rijschool te Wijk Bij Duurstede. Via een folder in de bus met een geweldige aanbieding op een lespakket. Ik ben zeer blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen, want elke les was weer een feestje, maar daarnaast ook heel leerzaam. Ik ging nooit met tegenzin naar mijn rijles! Harry Lammers is heel vriendelijk, geduldig en hij legt ook alles heel duidelijk uit! Harry weet precies wat je nodig hebt en ondersteunt je goed. Een rijinstructeur die met veel discipline omgaat met zijn leerling. En vanaf de eerste les geeft hij je de vertrouwen die je nodig hebt. Ook maakt hij gebruik van een theorie-programma wat je via de computer heel gemakkelijk, en vooral duidelijk kunt leren! In mijn geval, was de theorie een groot struikelpunt! Omdat ik echt niet goed ben in leren. Maar via dit programma glansrijk in 1 keer geslaagd voor de theorie! Ook als je faalangst hebt kun je bij Harry Lammers terecht! Hij gaat daar echt geweldig goed mee om! Harry, ontzettend bedankt voor alles wat je betekend hebt in het behalen van mijn rijbewijs!
Plaats uw mening