Balletje gooien tussen kunst

Wijk bij Duurstede, 31 maart 2012. Jeu de Boulevereniging Mazijk de Pétanque probeerde vandaag op een wel heel bijzondere manier hun sport onder de aandacht te brengen. Een kennismakingsdag waarbij de club wilde laten zien dat sport en hobby kunnen samengaan. Zo toonde een aantal leden creatief werk, terwijl anderen bezoekers wegwijs maakten in hun sport.

Kunstwerken

Tussen jeu de boulesballen konden bezoekers een molen bewonderen, gemaakt door Johan Broekhuizen, de timmerman in hart en nieren die ook mobiele poppenhuizen maakt. andere leden toonden olieverven, aquarellen, pentekeningen of fraaien 3d-wenskaarten. En tussen al die kunstwerken stelden andere leden alles in werk de bezoekers de fijne kneepjes van pétanque bij te brengen.

Be the first to comment on "Balletje gooien tussen kunst"

Leave a comment