Swinghouse sluit seizoen af met Blood Sweat & Kiers

Wijk bij Duurstede, 31 maart 2012. Als afsluiter voor het seizoen heeft SwingHouse voor zondag 8 april de razend populaire Blood, Sweat & Kiers weten te boeken. De muzikale middag wordt gehouden in theater Calypso aan de Markt. De organisatoren beloven een ouderwets gezellige bijeenkomst. Aanvang 16.00 uur, zaal open vanaf 15.00 uur.

Beukend kwartet

Met gitaar, drums, contrabas, vocalen maar vooral met de tenorsax van Wouter Kiers, klinkt Blood Sweat & Kiers als een muzikale snelkookpan van diverse stijlen: Dubbel gemixt en extra gekruid. Maar altijd met de roots van waar ze vandaan komen, laat Swinghouse weten. Een beukend kwartet dat de grenzen van rock-‘n-roll, blues, jazz, rythm and blues en soul verlegt. Een viermans formatie die niet tevreden is met de helft maar altijd en eeuwig tot op de bodem van hun eigen kunnen gaat… Dat lukt… Altijd. En dat voelt het publiek.

De entree bedraagt 10 euro, inclusief hapjes. Kaartvoorverkoop in Muziekwinkel Van Ginkel of gewoon aan de kassa.

Be the first to comment on "Swinghouse sluit seizoen af met Blood Sweat & Kiers"

Leave a comment