Effect in degradatiegevaar

tafeltennis

Wijk bij Duurstede, 31 maart 2012. Na de 2-8 nederlaag tegen Woerden is het eerste team van tafeltennisvereniging Effect in de gevarenzone beland. Alleen Björn Jansen wist twee partijen winnend af te sluiten. De topspeler uit deze klasse liep na 24 achtereenvolgende winstpartijen tegen zijn eerste seizoensnederlaag op. Een historisch moment. Ook zijn dubbelspel met Gert Loef haperde en leverde derhalve een nederlaag op. De laatste wedstrijd van het seizoen zal beslissend zijn over een verlenging van het verblijf in de eerste klasse.

Effect 2

Ook Effect 2 liep een zeperd op tegen kampioen VITA. Net als in de heenwedstrijd, waren de verschillen niet groot. Maar net groot genoeg voor een gevoelige nederlaag. Negen partijen eindigden namelijk met het kleinst mogelijk verschil, namelijk twee punten. Slechts een enkelpartij kon door de Wijkenaren winnend worden afgesloten. Ruud van Os won de laatste partij van de avond, met 13-11, 13-11- en 11-9. Het dubbelspel werd overigens nipt in vijf games gewonnen door Harrie Groeneveld en Ruud van Os.

Effect 4

Effect 4 won overtuigend van Woerden met 9-11. Hilly Hakkers was ouderwets op dreef en won makkelijk haar partijen. Ook Nathalie van Kuijk komt weer langzaam in vorm en wist gedegen op ervaring de drie punten binnen te slepen. Alleen Geurt van Ginkel moest een partij afstaan.

Be the first to comment on "Effect in degradatiegevaar"

Leave a comment