Rijk van Vulpen schiet persoonlijk record

Wijk bij Duurstede, 30 maart 2012. Tijdens de wekelijkse verenigingsbijeenkomst van SV Tref, gisteravond, schoot rijk van Vulpen een persoonlijk record.

Bij het knielend werd Harry van Woudenberg eerste met een prima score van 82 punten. Ton Wagensveld werd tweede met een goede score van 79 punten. Rijk Lekkerkerker werd derde met een aardige score van 78 punten.

Bij jeugd pistool werd Robin Jacobs eerste met een goede score van 73 punten. Gijsbert de Kruif werd tweede met 65 punten. Benjamin Muis werd derde met 51 punten.

Bij de jeugd staand werd Robin Jacobs eerste met een prima score van 80 punten. Esmee van de Geer werd tweede met een score van 70 punten. Kyander de Kruif werd derde met 57 punten.

Bij de jeugd knielend werd Jochem Pouw eerste met een prachtige score van 92 punten. Rik van den Brink werd tweede met een goede score van 83 punten.

Bij het staand schieten werd Rino van Dijk eerste met een prachtige score van 89 punten. Wim van Vliet werd tweede met een goede score van 80 punten. Nipt gevolgd door Lesley Peijsel met een goede score van 79 punten.

Bij het Pistool schieten A werd Marinus van Vulpen eerste met een prachtige score van 87 punten. Wouter Jaspers werd tweede met een prima score van 84 punten. Irma Jaspers werd derde met een goede score van 81 punten.

Bij het pistool schieten B werd Frans Blom eerste met een prima score van 79 punten. Rijk van Vulpen die een persoonlijk record schoot, werd tweede met een goede score van 77 punten. Martijn Blom werd derde met 63 punten.

Be the first to comment on "Rijk van Vulpen schiet persoonlijk record"

Leave a comment