Denkers Wegwijzer winnen weer Jo Spanjerbokaal

Wijk bij Duurstede, 30 maart 2012. Voor het derde achtereenvolgende jaar zijn de ‘denkers’ van basisschool De Wegwijzer er met de Jo Spanjerbokaal vandoor gegaan. Deze bokaal wordt uitgereikt aan de school die het gezamenlijk klassement van de schoolschaak- en schooldamwedstrijden tussen de basisscholen in Wijk bij Duurstede weet te winnen.

Persoonlijk succes

Naast het gezamenlijk succes van de verschillende teams was er ook nog persoonlijk succes te vieren: Victor Cevaal (groep 6) en Michiel Pater (groep 7) werden gekroond tot topscorers bij het schaken en Dylan van Engelen ( groep 7), Daan Verbeek (groep 7) en Jeroen Verkuil (groep 5) waren de topscorers bij het dammen.

Be the first to comment on "Denkers Wegwijzer winnen weer Jo Spanjerbokaal"

Leave a comment