Collecte voor gehandicaptensport

Fonds_gehandicaptensport

Fonds_gehandicaptensport

Wijk bij Duurstede, 24 maart 2012. Van 1 tot en met 7 april collecteert Fonds Gehandicaptensport voor alle gehandicapte sporters in Nederland. Dit zal in Wijk gebeuren door leden van de Gehandicapten Sportvereniging Wijk bij Duurstede en vele andere vrijwilligers. Deze vereniging biedt mensen met een beperking de gelegenheid tot zwemmen in extra verwarmd water (vrijdagavond zwembad in Wijk) en tot sporten in de zaal (maandagavond gymzaal Rijnweide in Cothen).

Er is meer nodig

25 procent van de totale collecte-opbrengst in Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede zal ten goede komen aan genoemde sportvereniging. Fonds Gehandicaptensport is het enige fonds in Nederland dat zich inzet om sport voor iedereen mogelijk te maken. Fonds Gehandicaptensport steunt zowel sporters met een lichamelijke-, zintuiglijke- als een verstandelijke handicap. Ook dit jaar gaan er weer duizenden enthousiaste vrijwilligers als collectant langs de deur in heel Nederland onder het motto: ‘om als gehandicapte te kunnen sporten is meer nodig’.

Be the first to comment on "Collecte voor gehandicaptensport"

Leave a comment