Lezersfoto’s: Morgen weer met de bus?

Bushalte2_knikkertje

Bushalte2_knikkertje

Wijk bij Duurstede, 4 maart 2012. Vanwege het thema ‘Jongleren in het Verkeer’, hebben de kinderen van kinderdagverblijf ‘t  Knikkertje een tocht door Wijk bij Duurstede en Cothen gemaakt met een echte Connexxion bus. Alle kinderen stonden vol enthousiasme op de bus te wachten bij bushalte ‘t  Knikkertje. Alle kinderen hadden een eigen buskaartje, waar de chauffeur een stempel opzette en waarna ze een mooi plekje in de bus mochten zoeken.

Op het knopje drukken

De tocht begon natuurlijk bij ’t Knikkertje en via de kinderboerderij en het busstation werd de tocht doorgezet naar Cothen. In Cothen werd er even gestopt bij een echte bushalte en mochten de kinderen op het ‘stopknopje’ drukken, waarmee de bus stopt. Via de grote weg werd de tocht verder gezet en gingen de bus weer op Wijk bij Duurstede aan. De kinderen zongen natuurlijk luid De wielen van de bus en zo ging de tocht verder door Wijk bij Duurstede.

Luid applaus

Op de vraag of de kinderen weer terug wilde naar ’t Knikkertje werd meteen duidelijk gemaakt dat de kinderen niet meer terug wilde! Nadat de rit toch weer eindigde bij ’t Knikkertje kregen de kinderen nog een leuke attentie van de chauffeur en een groot applaus van de kinderen voor de chauffeur. En natuurlijk kwam er van één kind de brandende vraag: “gaan we morgen weer met de bus?”

Buschauffeur_klasBuschauffeur_knikkertjeBushalte_knikkertje

Be the first to comment on "Lezersfoto’s: Morgen weer met de bus?"

Leave a comment