Marc Hinssen neemt afscheid van Hoeksteen

alt

alt

Wijk bij Duurstede, 29 februari 2012. Directeur Marc Hinssen heeft vanochtend afscheid genomen van basisschool De Hoeksteen. Hinsen heeft een andere baan aangenomen dichter bij zijn woonplaats Muiderberg. Om hem een leuke laatste werkdag te laten beleven hadden de kinderen een speciaal programma voorbereid.

Flashmob

Om tien voor half negen verrasten de leerlingen hun meester met een ‘flashmob’ op het schoolplein. Daarna gingen alle kinderen met elkaar ontbijten in de hal van de school. Daar boden de kinderen meester Marc een cadeau aan. Tussen twaalf en half een konden de ouders de vertrekkende directeur de hand schudden. Tot slot heeft het team van de Hoeksteen-Jozef een afscheidslunch met hem gehad en was er om half drie een afscheidsreceptie zijn voor collega-directeuren.

Nynke de Monchy maakte een filmpje van de feestelijkheden.

alt

alt

alt

Be the first to comment on "Marc Hinssen neemt afscheid van Hoeksteen"

Leave a comment