Bourgondië collecteert voor Jantje Beton

Wijk bij Duurstede, 28 februari 2012. Volleybalvereniging Bourgondië collecteert van 5 tot en met 10 maart voor Jantje Beton. 50 procent van de opbrengst is voor de volleybalvereniging zelf, de andere helft gaat naar projecten die ervoor zorgen dat alle kinderen in Nederland weer vrij kunnen buitenspelen.

Zinvolle vrijetijdsbesteding

De Jantje Beton Collecte is zo opgezet dat de collecterende jeugdorganisaties zelf de helft van de opbrengst mogen besteden. Het geld mag naar eigen inzicht worden besteed aan activiteiten of spelmaterialen waar normaal gesproken geen geld voor is. Bijvoorbeeld aan het organiseren van een vakantiekamp of het aanschaffen van een nieuw speeltoestel. Zo kunnen de verenigingen mede dankzij de collecteopbrengst een zinvolle vrijetijdsbesteding voor de jongeren en kinderen uit uw buurt organiseren.

 

Be the first to comment on "Bourgondië collecteert voor Jantje Beton"

Leave a comment