Stroomstoring Horden

stroomstoring

stroomstoring

Wijk bij Duurstede, 28 februari 2012. Het was al weer enige tijd geleden dat de redactie via Twitter op de hoogte werd gebracht van het uitvallen van een gedeelte van de stroomvoorziening in Wijk bij Duurstede.

Twitter

Iets voor 19.00 uur meldden de eerste Twitteraars dat de stroomvoorziening was uitgevallen in de Horden. Als snel bleek dat het om de Westelijk kant van Wijk bij Duurstede ging. Net voor 20.00 uur meldde Stedin via Twitter dat vanaf 18.53 uur er bij maximaal 500 gezinnen de stroom was uitgevallen en dat er een monteur ter plaatse was om de storing te verhelpen. Tegen 20.45 uur kwamen de eerste berichten dat de stroomvoorziening was hersteld.

Meer weten?

Door het woord ‘stroomstoring’ in te typen in de functie zoeken op deze website komt u op deze pagina uit.

Be the first to comment on "Stroomstoring Horden"

Leave a comment