Werkschuit damt en schaakt

Wijk bij Duurstede, 4 februari 2012. Op basisschool De Werkschuit wordt sinds drie jaar een damcompetitie gehouden. Dit jaar is de school ook gestart met een schaakcompetitie. 24 kinderen van de groepen 6, 7 en 8, hebben vijf maanden lang gestreden om de titel Werkschuitse Dam- of Schaakkampioen.

Kampioensbokaal

Elke woensdagmiddag na schooltijd speelden ze een spannende wedstrijd in drie poules. Na de kerstvakantie gingen de winnaars in een nieuwe poule weer tegen elkaar strijden voor de Kampioensbokaal. De Schaakkampioen is Azra Beganovic en de Damkampioenen zijn Renee van Beek en Marije Wijman. Directeur Anja de Leeuw reikte alle spelers een oorkonde uit en voor de winnaars waren er glazen bokalen gemaakt. Natuurlijk gaan veel van deze kinderen straks meespelen met de schooldam- en schaakcompetitie.

Be the first to comment on "Werkschuit damt en schaakt"

Leave a comment