Lezers schrijven: Inbraak op de Windroos

lezerspost

lezerspost

Wijk bij Duurstede, 31 januari 2012. In het weekend van 28 t/m 29 januari is er bij ons in de groep (groep 7/8a van basisschool de Windroos) ingebroken. De picknickbank buiten onze klas is doormidden getrapt, de beamer is gestolen en het door de klas gespaarde geld is ook weg. Er ligt nog steeds heel veel rommel voor de klas en in de vijver. We waren voor Engelse les afhankelijk van een digibordmethode, dagelijks werd het digibord ook voor veel andere dingen gebruikt. En de verzekering betaalt lang niet genoeg voor een nieuwe beamer. Ondanks deze vervelende gebeurtenis proberen wij heel positief te blijven en bedenken we plannen om geld te verdienen. We hadden het idee om bijvoorbeeld een markt met 2e handsspullen te organiseren en wij willen onszelf wel inzetten om klusjes te doen. We weten dat het in deze economische crisis heel moeilijk wordt om misschien een nieuwe beamer te kopen, maar we blijven het dapper proberen.

Sophie en Veerle, Leerlingen uit groep 7/8 van de Windroos

Be the first to comment on "Lezers schrijven: Inbraak op de Windroos"

Leave a comment