Heren 6 pakt weer maximale punten

squash_pictogram

squash_pictogram

Wijk bij Duurstede, 30 januari 2012. Voor de teams van Centre Court stond er deze week een thuiswedstrijd op het programma. Voor 3 van de 4 teams verliep dit positief.

Heren6 pakt wederom maximale punten

Voor heren6 stond afgelopen vrijdag de ontmoeting met Squash Utrecht op het programma. Ook in deze wedstrijd was het van belang om zo goed mogelijk te scoren, om zo het gat met de concurrentie te behouden of zelfs te vergroten. Voor Rolf van Tuil, Harold Wijman en Arnold van Dam ging dit relatief simpel, zij wonnen hun partijen met 3-0. Marcel Daalhuizen won zijn partij ook maar dit kostte hem meer moeite (3-2). Hierdoor kwam de eindstand op 15-2 in het voordeel van Centre Court waarmee zij hun kop positie hebben verstevigd.

Dames1 paar punten verwijderd van kampioensschap

Voor de dames is het een kwestie van tijd voor zij het kampioenschap kunnen vieren. Het gat met de concurrentie is alleen nog maar in theorie te dichten en na de wedstrijd van afgelopen vrijdag tegen Squash Ede is die kans zeer klein. Er was een 3-0 winst voor Anne Jongerden, Karin van Diepen en Iris Verkerke. Alleen Chantal van der Geer wist deze keer niet te winnen, zij verloor na een spannende partij met 2-3 waardoor de einduitslag 14-3 voor Centre Court was.

Heren1 moet vrezen voor degradatie

Voor het 1ste heren team van Centre Court verloopt de tweede helft van het seizoen niet zoals gewenst. Hierdoor zijn de heren in korte tijd van de 2de plek naar de 8ste plek in de ranking afgegleden. Partijen worden maar moeilijk gewonnen en hierdoor zitten de heren in degradatiegevaar. Het gat met de nr7 is niet heel groot maar dan moeten er wel punten worden gehaald. Afgelopen vrijdag tegen Squash Ede lukte dit helaas niet en werd er met 5-15 verloren. Steven van der Grift, Jan Arjen de Jong en Reyer Stoffelsen verloren met 1-3 en Danny van Voorn met 2-3.

Heren2 weet weer wat winnen is

Na twee achtereenvolgende verliespartijen tegen de nummers 1 en 2 was het voor Heren2 zaak om de draad weer op te pakken. Dit moest gebeuren tegen All Inn uit Utrecht afgelopen vrijdag. Het werd een makkelijke avond voor H2 want doordat alle heren hun partij wonnen kwam er een overtuigende 15-3 eindscore op het bord te staan. Bert Koning, Frans van der Linden en Joop van Dalen wonnen met 3-1 hun partijen en Arie Ester gaf helemaal geen game weg en won met 3-0.

Be the first to comment on "Heren 6 pakt weer maximale punten"

Leave a comment