Kaieschaiters beginnen met Boerenbal

Met het boerenbal begint de carnavalsvreugde.

Wijk bij Duurstede, 29 januari 2012. De carnavalsfeestmaand start op zaterdag 4 februari met het boerenbal. Er is livemuziek in de Residentie café 1900; aanvang 2030 uur, de toegang is gratis. Prins Steef den Eerste en zijn gevolg nodigen u uit om te komen kijken.

Waikse Optog

Het carnavalsweekend vindt plaats op zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20 februari. De Waikse Optog wordt groter dan ooit tevoren. Iedereen kan zich nog inschrijven, zelf, met een groep vrienden of met een vereniging. Na de optocht uiteraard is er een gratis toegankelijke instuifvoor jong en oud in de Leutbunker (Hordenhal). Tijdens de optocht is er live muziek van de Waikse Theo Mezz, dit alles gebeurt bij het podium aan de Singel.

De Lawine Boys

Op de avonden begint het feest in de Leutbunker steeds om 20.00 uur. Op zaterdag een optreden van De Lawine Boys, bekend van de Lawinesong die al jaren door de Leutbunker galmt. Op de zondagavond is er een speciaal Back to the Carnaval avond. Alle oude carnavalshits komen voorbij en One Two Trio brengt ze live ten gehore. Een absolute must voor de karnavals liefhebbers.

Gerard Joling

En dan de maandagavond, de Kaieschaiters hebben de vaderlandse topzanger Gerard Joling in de Hordenhal. Een spectaculaire avond met eerst Theo Mezz en dan dus de absolute topper van het weekend. Alle avonden zijn DJ Gerrit en DJ Dick ook van de partij. De kaarten liggen bij de voorverkoop adressen, Cafe 1900 de VVV op de Markt en uiteraard de Leutbunker Sportcentrum de Horden.

Meer info over karnaval en de Kaieschaiters vind u uiteraard op de website van de Kaieschaiters.

Be the first to comment on "Kaieschaiters beginnen met Boerenbal"

Leave a comment