Infiniti in Nederland naar Van Kerkhof & Visscher

Wijk bij Duurstede, 19 januari 2012. De Van Kerkhof & Visscher Groep heeft met terugwerkende kracht per 1 januari 2012 de activiteiten van Infiniti in Nederland overgenomen van AutoBinck Holding NV. Het eerste halfjaar blijft de huidige Infiniti-vestiging aan de Snijdersbergweg in Amsterdam geopend, daarna kunnen Infiniti-klanten terecht in nieuw te realiseren vestigingen in Amsterdam en in het midden en westen van Nederland.

Van Kerkhof & Visscher Groep

Met 7.400 nieuw verkochte auto’s van de merken Renault, Nissan en Dacia – vanuit veertien vestigingen in onder meer Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam, Spijkenisse, Tiel en Wijk bij Duurstede – behoort de Van Kerkhof & Visscher Groep tot de vijftien grootste dealerholdings van Nederland. Het bedrijf onderscheidt zich op het gebied van zowel sportiviteit als duurzaamheid. Het is bijvoorbeeld de enige Renault Sport-dealer en de eerste Nissan GT-R-dealer van Nederland. De eerste Nissans LEAF in West-Europa zijn verkocht door de Van Kerkhof & Visscher Groep, die daarmee gelijk de grootste Nissan LEAF-dealer in Europa werd. Begin december heeft de Groep in Rotterdam een tweede verkoopvestiging voor de Nissan LEAF geopend.

Infiniti

Infiniti komt uit Japan. Het gamma van op prestaties en luxe gerichte sedans, coupés, cabrio’s, SUV’s en crossovers wordt wereldwijd vertegenwoordigd door een netwerk van Infiniti Centers, die stuk voor stuk uitblinken door persoonlijke en servicegerichte dienstverlening. Infiniti biedt inmiddels ook modellen aan met hybridetechniek en met een dieselmotor, waarmee de modellen voor de Nederlandse markt zeer interessant zijn. Ook is binnen afzienbare tijd een elektrisch aangedreven model leverbaar. Vanaf 2013 komen ieder jaar meerdere nieuwe modellen op de markt, die Infiniti nog nadrukkelijker op de kaart zullen zetten. In 2014 introduceert Infiniti een spraakmakende auto in de middenklasse, die voor een belangrijke verhoging van het verkoopvolume moet zorgen.

Be the first to comment on "Infiniti in Nederland naar Van Kerkhof & Visscher"

Leave a comment