Wie wordt SVL’s nieuwe Clubman/vrouw

logo_svljubileum

Langbroek, 4 januari 2012. In de versierde kantine houdt SVL zaterdag 7 januari vanaf 16.00 uur nieuwjaarsreceptie. Tijdens de feestelijke bijeenkomst worden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Ook worden de sportman/vrouw, het sportteam en topscorers bekend gemaakt en gehuldigd. Grote vraag is wie de opvolger wordt van Clubman Sjaak van Leeuwen.

Oliebollentoernooi

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie wordt om 13.00 uur weer het traditionele mix Oliebollentoernooi gespeeld voor de A-junioren en senioren, zowel voor de dames als heren. Na afloop staan de oliebollen weer klaar om de verloren calorieën weer aan te vullen. Laat wel even weten dat je mee wil doen.

Be the first to comment on "Wie wordt SVL’s nieuwe Clubman/vrouw"

Leave a comment