Jan Gaasbeek nieuwe trainer SVL

Geen nieuwe naam, wel een ander gezicht.

Langbroek, 31 december 2011. Geen andere naam, maar wel een ander gezicht staat komend seizoen voor de selectie van SVL 1. De nieuwe Jan Gaasbeek, ook woonachtig in Veenendaal, heeft een imposante voetbalcarrière achter de rug: vijf jaar AZ, vijf jaar FC Twente en vijf jaar NAC. Zijn voetballoopbaan sloot hij af bij GVVV.

Ambitieus

Na het voetbal heeft Gaasbeek eerst vijf jaar een sportwinkel gerund, echter het voetbal kon hij niet loslaten. Bij DOVO, waar hij begon als voetballer, is hij trainer van het tweede elftal geweest en assistent-trainer bij het eerste elftal, toen nog onder leiding van Henny Lee. Met dit elftal is hij ook kampioen geworden van de hoofdklasse. Onder zijn leiding bij het tweede team zijn er veel jeugdtalenten doorgestroomd naar het eerste elftal. Ook de B1 junioren heeft hij getraind, die derde divisie speelden in die tijd. Zijn eerste club als zelfstandig trainer was 2e klasser Advendo ’67 uit Ederveen. De technische commissie denkt met Jan Gaasbeek een ambitieuze trainer te hebben gevonden, die zijn enorme ervaring op de spelersgroep kan overbrengen.

Be the first to comment on "Jan Gaasbeek nieuwe trainer SVL"

Leave a comment