Sportief Cothen speelt Superteam Toernooi

Het Superteam Toernooi is vanavond begonnen met koersbal en badminton. Foto Geert de Vries

Wijk bij Duurstede Cothen, 27 december 2011. Badminton, volleybal, zaalhandbal en zaalvoetbal, jeu de boules, koersbal en darts. In vier dagen tijd moeten de deelnemers aan het Cothense Superteam Toernooi in die zeven takken van sport hun krachten meten. Het sportieve spektakel is vanavond begonnen in sporthal De Rijnsloot.

Badminton en koersbal

Gedurende het gehele toernooi doen de deelnemende teams alle zeven genoemde sporten in een leuke competitievorm. De onderdelen van vanavond waren badminton en koersbal. Aan het einde van het Superteam Toernooi is het team met de meeste competitiepunten uiteindelijk winnaar. De winnaars mogen zich dan gedurende een jaar het Superteam van Cothen én omstreken noemen.

Geert de Vries maakte een foto-impressie, te zien in het fotoalbum, dat de komende dagen wordt aangevuld. Marien Stoel maakte een filmpje.

Be the first to comment on "Sportief Cothen speelt Superteam Toernooi"

Leave a comment