Bridge: De stille krachten achter de slems

bridge

Wijk bij Duurstede, 26 december 2011. Bridgeclub Dorestad hield afgelopen donderdag de laatste speeldag van het kalenderjaar 2011 Traditiegetrouw wordt dan de kerstdrive gespeeld en dat werd ook deze keer weer een sprankelend succes. Op zo´n avond ligt het accent niet op het bridgespel, maar veel meer op de gedachte om ook eens anders naar elkaar te kijken. Daarom was er een uitgebreid kerstbuffet, gelardeerd met passende kerstmuziek. Onder het genot van een heerlijk glas wijn worden er daarna vanzelf prachtige ’slemmen’ gespeeld. Het is ook zo´n avond dat de donateurs worden uitgenodigd en zo konden wij ervaren dat zij het bridgespel nog lang niet zijn verleerd.

Na de voortreffelijke kerstmaaltijd werden er nog vijf ronden gebridged en de uitslag daarvan is als volgt:

1. Hein Bruinse en Harry van Beest, 64.28%

2. Agnes Bruinse en Leny Lindeman, 60.53%

3. Lidwien van Grinsven en Tipke Hofker, 58.69%

4. Arna en Ben van Schijndel, 58.22%

5. Tiny Hunefeld en Jose Koldenhof, 56.31%

6. Ank Lancee en Irene Rietveld, 55.69%

7. Tonny Rijkenhuizen en Kees Kroon, 55.03%

8. Mieke Egeler en Arnold Pastoors, 54.31%

9. Magda Pasztor en Fridtjof Egeler, 53.66%

10. Lia van Stijn en Paul Rutten, 53.42%

11. Janny Pastoors en Wilco Schouten, 52.63%

12. Evelien Brocken en Henk Aardoom, 52.59%

13. Marijke Hendriks en Rik de Gier, 52.20%

14. Sjan Nuyten en Wim Hilbers, 51.70%

15. Yvonne Elverding en Willy Vink, 51.22%

16. An van Wijk en Arno Lodder, 50.50%

17. Diny Reinders en Robert van Grinsven, 50.25%

18. Anja Lucassen en Elly Everts, 50.03%

19. De overige bridgeparen die onder de 50% hebben gescoord.

Wanneer we nog eens terug kijken op het afgelopen bridgejaar dan mag best wel eens hardop worden gezegd dat de stille krachten ook bij bridgeclub Dorestad weer fantastisch werk hebben geleverd. In elke vereniging zijn dat de mensen die achter de schermen veel werk doen, maar zelden of nooit op de voorgrond treden. Vaak zijn dat ook de mensen die bijvoorbeeld kritiek krijgen omdat iemand denkt te veel stilzitters te hebben gekregen. Feit is dat week in week uit de clubavonden perfect waren geregeld en dan is het helemaal niet verkeerd om die mensen ook eens in beeld te brengen.

 

Be the first to comment on "Bridge: De stille krachten achter de slems"

Leave a comment