Mazijk de Pétanque speelt kersttoernooi

Hennie van de Horst en Joke van de Bilt vielen niet in de prijzen, ze stonden wel hun (kerst)mannetje. Foto Joop Kuyvenhoven

[UPDATE] Wijk bij Duurstede, 22 december 2011. Het jaarlijkse Kersttoernooi bij jeu de boulesclub Mazijk de Pétanque is gisteren gespeeld. Spelers met een wedstrijdlicentie van andere verengingen konden eraan deelnemen, eigen clubleden mochten met clublicentie spelen. De fijne split banen waren volledig volgeboekt voor dit evenement.

Topspeler

Na de voorgelote partijen werd er in poules verder gespeeld. De teams waren aan elkaar gewaagd, Bijzonder was de deelname van een topspeler, Kees Koogje van vereniging Midi Delft. Op de kortste dag van het jaar werden na een hele dag spelen om half zes de winnaars van de diverse poules bekend gemaakt. De hoofdprijs was een diner bon ter waarde van 50 euro, geschonken door Grieks restaurant Olympia.

Uitslagen

De 1e prijs in de A-poule won het koppel Tom en Cora Martens van Les Sabots uit Veenendaal; 2e werden Ad en Petra van der Kuij van De Hakhorst uit Leusden en 3e werden Hans Hartwigsen en Jennie de Jong van Mazijk de Pétanque uit Wijk bij Duurstede.

De 1e prijs in de B-poule won het koppel Alice van Donkersgoed van Jan van Schaffelaat uit Barneveld en Riet van Dijk van HKB 84 uit Harderwijk; 2e werden Bas Velthuijsen van De Gooiers uit Hilversum en Kees Koogje van Midi uit Delft en 3e werden Albert en Gerry Verheul van Cercle de Pétanque uit IJsselstein.

De 1e prijs in de C-poule won het koppel Anny van Wijk en Hans van Barneveld van Les Cailloux uit Zeist; 2e werden Steef Kosterman en Desiree van Tuijl van Mazijk de Pétanque uit Wijk bij Duurstede en 3e werden Jan en Miep van Neer van Pétanque Vereniging Nieuwegein uit Nieuwegein.

Het volgende grote toernooi vindt plaats op zaterdag 25 februari.

 

Be the first to comment on "Mazijk de Pétanque speelt kersttoernooi"

Leave a comment