Maatschappelijk verantwoord ondernemen

alt

alt

Wijk bij Duurstede, 31 augustus 2011. De redactie van ditiswijk.nl heeft een grote betrokkenheid ten aanzien van Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. En natuurlijk ook met de mensen die hier wonen! En daarom dragen wij graag een steentje bij aan de gemeenschap.

Wat doen jullie dan?

U vraagt zich wellicht af wat de redactie dan nog meer doet, buiten het brengen van dagelijks nieuws. Hieronder een kleine opsomming van wat wij de afgelopen twee jaar zoal als nevenactiviteiten hebben gedaan:

  • Begeleiding van scholieren en hun maatschappelijke stage M@S
  • Match met stichting Binding op het beursplein
  • Workshop ‘omgaan met lokale media’ voor vertegenwoordigers van verenigingen
  • Samenwerking met en begeleiding van vrijwilligers die elders lastig aan het werk komen
  • Gratis advertentieruimte t.b.v. stichting Droomhuis, Wijkse AED, SOK kamp, Vrienden van het E & E, Golf by Duurstede

Advertentieruimte goede doelen

Regelmatig gebruiken wij de banner aan de linkerzijde van de voorpagina om de aandacht te vestigen op ‘Goede doelen’. Hierin laten we de logo’s van lokale organisaties verschijnen, zo lang we de ruimte niet verkocht hebben. Zonder kosten, uiteraard! Weet u nog een lokaal goed doel dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar de redactie.

Be the first to comment on "Maatschappelijk verantwoord ondernemen"

Leave a comment