Weekend bijlage

alt

alt

Wijk bij Duurstede, 31 augustus 2011. De redactie heeft al enige tijd het voornemen een ‘Weekendbijlage’ te maken onder de vlag van ditiswijk.nl. In deze bijlage zouden we  de fijne dingen van het leven aan de orde willen laten komen, zoals:

  • Kunst
  • Cultuur
  • Culinaire items
  • Uitgaanstips
  • Achtergrondverhalen

Heroverweging

Soms moet je de plannen die je maakt gaandeweg bijstellen. Dat moeten we in het geval van de weekendbijlage ook doen. De actualtiteit heeft bij de redactie absoluut de prioroteit. En omdat het best veel tijd vraagt om het recente nieuws te verwerken en plaatsen, moeten we helaas wachten met de uitvoering van nieuwe bijlagen. Ook de technische kant van een internetportaal als het onze vraagt veel aandacht. Zeker als je de meest recente ontwikkelingen wilt volgen en ook qua uiterlijk en structuur mee wilt gaan met de tijd. Over de voortgang houden we u graag op de hoogte in onze blogs. Zo krijgt u inzicht in waar wij mee bezig zijn.

Be the first to comment on "Weekend bijlage"

Leave a comment