Fit-leden zetten beste beentje voor

Per onderdeel krijgen de deelnemers punten op hun diploma. Foto Marien Stoel

Cothen, 29 oktober 2011. Afgelopen zaterdag 29 oktober vond de jaarlijkse diplomagym van Fit gym in Cothen plaats. In de sporthal aan de Rijnweide probeerden eerst de kleuters onder leiding van meester Kion een klim/klauter parcours afleggen. Als alle puzzelstukjes verzameld waren, lag er een echt diploma klaar. Heel geconcentreerd en enthousiast lukte dit iedereen.

Diploma’s

Hierna was het de beurt aan de jongens en meisjes van 6 – 12 jaar. Iedereen werkte hard om zo goed mogelijk te presteren op de verschillende onderdelen. Voor de jury was het ook een pittige klus, er werd voor het eerst met een nieuwe puntensysteem gewerkt. Aan het eind van de ochtend kon iedereen uitrusten van het uitvoeren van de oefeningen. De diploma’s werden uitgedeeld en het harde werken werd beloond. Volgende activiteiten zijn de springwedstrijden en de onderlinge wedstrijden met Langbroek en Werkhoven. Voor meer info bezoek de website.

Be the first to comment on "Fit-leden zetten beste beentje voor"

Leave a comment