Nieuwe banen voor TV Uitwijk

Wijk bij Duurstede, 27 oktober 2011. Op het tenniscomplex van TV Uitwijk wordt in november een begin gemaakt de aanleg van drie nieuwe tennisbanen. De bouw vindt plaats in eigen beheer. Op dinsdag 1 november wordt de eerste spade in de grond gezet.

Winterharde banen

De drie oude gravelbanen worden omgetoverd tot drie nieuwe Pro Vision-kunststofbanen. Omdat er steeds meer behoefte is om in de winter door te tennissen, hebben de leden van TV Uitwijk gekozen voor een baansoort waarop het gehele jaar tennis kan worden gespeeld. Nog heel even geduld en TV Uitwijk beschikt over zeven winterharde tennisbanen. De werkzaamheden duren vijf à zes weken.

Oliebollentoernooi

Alles wordt in het werk gesteld om de banen voor het komende Oliebollentoernooi af te hebben. TV Uitwijk probeert de overlast voor de overige verenigingen op het sportpark zoveel mogelijk te beperken.

Be the first to comment on "Nieuwe banen voor TV Uitwijk"

Leave a comment