Sanne Mocking beste cirkelloopster van Nederland

Sanne_Mocking
Sanne_Mocking

Cothen, 24 oktober 2011. Sanne Mocking van GOconnectIT/Fortissimo uit Cothen is gisteren tijdens de rust van de dames interland Nederland – Noorwegen, in het Topsportcentrum Rotterdam, gehuldigd als beste cirkelloopster van Nederland van het afgelopen ere-divisie seizoen. Deze verkiezing is nogal opmerkelijk aangezien de dames van Fortissimo het afgelopen seizoen niet bepaald in de top van de eredivisie speelden hetgeen vaak betekent dat je voor een dergelijke verkiezing niet in aanmerking komt.

Stemmen

De verkiezing was dit jaar op een wat andere leest geschoeid, eerst werden er drie kandidaten genomineerd op basis van door de trainer/coaches van alle ere-divieclubs uitgebrachte stemmen die halverwege en aan het eind van het seizoen hun stem mochten uitbrengen. Voor de uiteindelijke verkiezing werden deze stemmen aangevuld met de latere stemmen van alle ere-divisieverenigingen. Kortom een verdiende en gewaardeerde beloning op een moment dat zij haar handbal carrière op een lager pitje heeft gezet.

Met de bus

Sanne werd gesteund door een talrijke supporterschare uit Cothen, waaronder de eigen A en B junioren teams, die voorafgaande aan de interland Nederland – Noorwegen hun competitie wedstrijd in Rotterdam speelden. De speelsters en supporters waren met een door Triomf Tours gesponsorde bus naar Rottrerdam gekomen. Een positieve dag voor Fortissimo.

Be the first to comment on "Sanne Mocking beste cirkelloopster van Nederland"

Leave a comment