Moe maar voldaan

Fortissimokampvp

Fortissimokampvp

[UPDATE]Cothen, 20 oktober 2011. De jeugd van handbalvereniging Fortissimo was donderdag en vrijdag actief bezig met een sportief herfstkamp. Gisterenmiddag sloofden de jongeren zich uit bij een clinic zumbadansen en spinning bij Fit4all in Wijk bij Duurstede. Dat alles onder deskundige begeleiding. Jan van Kooten was erbij en legde de prestaties vast in een fotoalbum.

Dikke pret

Vandaag, vrijdag 21 oktober, is er een zeskamp in de sporthal De Rijnsloot. ’s Middags knutselen de kleintjes en spelen bingo, terwijl de grotere kinderen ‘capture the flag’ spelen. Zo’n 53 kinderen brachten de nacht door in de sporthal. Dat was dikke pret natuurlijk! Pas vanmorgen om een uur of vier keerde de rust enigszins. Er waren dan ook vermoeide gezichten te zien tijdens de lunch. Maar ondanks de korte nacht was er nog voldoende energie voor een polonaise en een groepsfoto. Marien Stoel was erbij en vulde het fotoalbum aan met leuke foto’s.

Be the first to comment on "Moe maar voldaan"

Leave a comment