PPF Bootcamp, nieuwe sportieve uitdaging

Wijk bij Duurstede, 20 oktober 2011. PPF Bootcamp. Dat is volgens sportinstructeur Paul Posthouwer de nieuwste en hipste manier om aan je lichaam en je conditie te werken. De lessen voor de winter gaan 2 november van start, op sportpark Mariënhoeve. De trainingen vinden plaats in groepsverband.

Ultieme sportsensatie

Volgens Posthouwer is Bootcamp de ultieme sportsensatie voor mensen die graag in de buitenlucht hun grenzen willen opzoeken. Het is een full body workout, geschikt voor elk niveau, man of vrouw. De sport is in het begin van deze eeuw ontstaan in de Verenigte Staten en deze fullbody sportmethodiek is gebaseerd op de trainingsroutines van het Amerikaanse leger.

Trainingsmaterialen

Bootcamp bestaat uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen met eigen lichaamsgewicht, zoals push-ups, crunches, lunges en squads. Er wordt ook gebruik gemaakt van andere trainingsmaterialen zoals tractor/vrachtwagenbanden, kettlebells, touwen, elastiekbanden en medizinballen.

Informatie

Voor meer informatie en een voorbeeldvideo kunt u terecht op de website. Belangstelling? Bel 06 57129352 of stuur een e-mail.

 

Be the first to comment on "PPF Bootcamp, nieuwe sportieve uitdaging"

Leave a comment