The JOY of YOGA in Wijkse bibliotheek

Foto’s Jeannette Hamerling

Wijk bij Duurstede, 10 oktober 2011. Onder leiding van ervaren yogadocent Judith Bouwhuis werd afgelopen zaterdag aan een groep enthousiaste kinderen een les kinderyoga gegeven. In een rustige, veilige sfeer passeerden onder andere kennismakingsspelletjes, warming-up en massagespelletjes de revue. Houdingen passend bij verschillende dieren spraken tot de verbeelding en werden heel knap nagedaan. Tijdens een zogenaamd kringgesprek was er ook aandacht voor de meningen en emoties van de kinderen. Tot slot las Bouwhuis een prachtig verhaal voor, waarbij de kinderen weer heerlijk konden ontspannen. Het verhaal ging natuurlijk over ‘helden’, passend bij het thema van de Kinderboekenweek. Nieuwsgierig? Kijk op de website.

Be the first to comment on "The JOY of YOGA in Wijkse bibliotheek"

Leave a comment