Frans Blom beste schutter van de avond

schieten

schieten

Langbroek, 7 oktober 2011.  Irma Jaspers schoot een persoonlijk record, tijdens de wekelijkse competitieavond van s.v. Tref. Frans Blom was de beste schutter van deze avond. Bij het knielend werd Frans Blom eerste met een uitstekende score van 97 punten Harry van Woudenberg werd tweede met een prima score van 83 punten. Ton Wagensveld werd derde met een goede score van 80 punten.

Jeugd

Bij jeugd pistool werden Robin Jacobs en Joery de Kruijf eerste met een prima score van 77 punten. Benjamin Muis werd tweede met 60 punten. Gijsbert de Kruif werd derde met 56 punten.

Bij de jeugd staand werd Robin Jacobs eerste met een prima score van 82 punten Esmee van de Geer werd tweede met een goede score van 80 punten. Casper Nijmeijer werd derde met 55 punten.

Bij de jeugd knielend werd Jochem Pouw eerste met een prachtige score van 92 punten. Rik van den Brink werd tweede met een goede score van 77 punten.

Senioren

Bij het staand schieten werd Rino van Dijk eerste met een prachtige score van 94 punten. Rijk van Vulpen werd tweede met een prima score van 82 punten. Wim van Vliet werd derde met een goede score van 75 punten.

Bij het Pistool schieten A werden Marinus van Vulpen en Sander van Rossum eerste met een prachtige score van 89 punten. Rob Haak werd tweede met een prima score van 84 punten. Gerard Blom werd derde met een goede score van 81 punten.

Bij het pistool schieten B schoot Irma Jaspers een persoonlijk record met een prima score van 85 punten,wat haar de eerste plek opleverde. Tweede werd Kristel Heij met een mooie score van 84 punten. Wouter Jaspers werd derde met goede score van 78 punten.

Be the first to comment on "Frans Blom beste schutter van de avond"

Leave a comment