Gratis inspirerend inzicht

Wijk bij Duurstede, 29 augustus 2011. Van der Horst Training en Consultancy geeft met ingang van 1 september het inzicht van de maand uit. Het inzicht- een korte inspirerende digitale boodschap–is voor iedereen die alert en scherpzinnig in het leven wil staan.

Gratis inspirerend inzicht

Petra van der Horst is meer dan 25 jaar actief als trainer/coach/adviseur. Jaarlijks ontmoet zij vele honderden mensen tijdens lezingen, trainingen, workshops en coachingsgesprekken. Hierdoor weet zij waar mensen tegen aan lopen en welke informatie hen kan ondersteunen in hun leven en werk. Op verzoek van haar klanten is zij dit jaar begonnen om haar inzichten (zelf noemt zij het ook wel eigen-wijsheden) te delen via haar website. De reacties hierop waren zo positief dat zij besloten heeft om iedere maand een nieuw inzicht te delen. Wilt u ook maandelijks gratis een inspirerend inzicht ontvangen? Mail dan aan Petra van der Horst of bezoek de website.

Be the first to comment on "Gratis inspirerend inzicht"

Leave a comment