Tot slot: de feestavond van SVL

logo_svljubileum

logo_svljubileum

Langbroek, 29 augustus 2011. Als afsluiting van een geslaagde en sportieve feestweek vond afgelopen zaterdagavond de jubileum-feestavond plaats. Deze avond was voor SVL-leden vanaf zestien jaar met vriend/vriendin (introducé). Ruim tweehonderd leden waren naar de nieuwe voetbalkantine gekomen om deze avond gezellig met elkaar te kletsen en te dansen. De Amstel Cover Band trad op. Deze band speelde zowel Nederlandstalige- als Engelstalige muziek-nummers. Iedereen vond de band erg goed. Ook waren er twee (‘rare’) personen die tussendoor de aanwezigen vermaakten en verbaasden met hun act. Dit waren een vrouw en een man.

De nieuwe voorzitter?

De twee stelden zich aan iedereen voor als Amanda: opvolgster van de huidige algemeen voorzitter, met in haar kielzog een soort ‘klusjesman’, waar ze constant ruzie mee maakte. Op een gegeven moment werden door haar een aantal SVL-leden op de hak/korrel genomen. In de loop van de avond overhandigde de algemeen voorzitter, Gerard Minnaar, aan vier SVL-leden, te weten Rien Overvest, Hans Jansen, Berend Mansier en Henk Jansen, een speldje ter ere van hun vijftigjarig lidmaatschap. De leden van de jubileumcommissie ontvingen van Gerard Minnaar een bloemetje en werden bedankt voor hun inzet voor en tijdens de jubileumfeestweek. Vanaf 23.00 uur kon men de magen vullen met een broodje shoarma en/of een sateetje met stokbrood. 

De redactie van ditiswijk.nl bedankt Jool voor haar enthousiasme en tomeloze inzet. Dankzij haar inbreng hebben we een mooi beeld van de feestweek van het jubilerende SVL gekregen.

Be the first to comment on "Tot slot: de feestavond van SVL"

Leave a comment