SVL veteranen spelen tegen Duits elftal

SVLveteranen
SVLveteranen

Langbroek, 29 augustus 2011. De veteranen van SVL speelden zaterdagmorgen 27 augustus om 11.00 uur tegen een veteranenelftal uit Erfurt in Duitsland. Deze wedstrijd werd georganiseerd door Everhard van Woudenberg en Jan Veenhof. Everhard heeft connecties met dit elftal uit Erfurt (Thüringen). Roger, een vriend van hem, voetbalt in dit team, genaamd City Flow. Twee jaar geleden hebben de twee teams voor het eerst tegen elkaar gevoetbald, City Flow verloor toen de wedstrijd.

Sportieve wedstrijd

In het kader van het jubileum én omdat ze het leuk vonden elkaar weer te zien en nog een keer tegen elkaar te voetballen (én om het nieuwe sportcomplex te bewonderen), gaf het team uit Erfurt zaterdag acte de présence. Het was een leuke, sportieve wedstrijd en het ging redelijk gelijk op. Over en weer waren er kansen om te scoren. Op een gegeven moment werd het 0-1 voor Erfurt, gevolgd door de 0-2 (tevens ruststand). In de tweede helft scoorde City Flow nog een keer en ze wonnen de wedstrijd met 0-3!

Spelen belangrijker dan winnen

Eigenlijk was de uitslag helemaal niet belangrijk. Gezelligheid en sportiviteit waren veel belangrijker! En gezellig was het. In de BGT (Badminton, Gym en Tennis) kantine werd onder het genot van een hapje en een drankje nog lang nagekletst. City Flow hoopt dat de veteranen van SVL nu een keer hun kant op komen om een gezellig potje te voetballen en natuurlijk ook voor de derde helft.

Op verzoek van de redactie van ditiswijk.nl schreef de Langbroekse buurtblogger Jool, die zeer nauw betrokken is bij de Langbroekse sportvereniging, enkele redactionele artikelen over de opening van het nieuwe sportcomplex en de feestweek in het kader van het vijftigjarig bestaan van SVL. Een bijzondere gebeurtenis die op deze manier wat bijzondere aandacht krijgt.

Be the first to comment on "SVL veteranen spelen tegen Duits elftal"

Leave a comment