Spinning voor stichting Mwamose

SVL_spinning-11
SVL_spinning-11

Langbroek, 29 augustus 2011. Een andere sportieve activiteit die georganiseerd werd tijdens de feestweek van SVL was spinning. Het spinnen vond plaats op vrijdagavond 26 augustus in samenwerking met Healthcentre Fit4All uit Wijk bij Duurstede. Fit4All had voor deze jubileumactiviteit dertig spinfietsen aan SVL ter beschikking gesteld.

Stichting Mwamose

Deze avond waren Wim en Margreet Bogerd aanwezig namens Stichting Mwamose. De spinners konden een vrijwillige bijdrage schenken aan deze stichting, die veel en goed werk doet voor de Mwamose school in Kenia. Meer informatie hierover is te lezen op de website van Wim en Margreet. Om 19.30 uur begonnen in de nieuwe gymzaal, onder leiding van instructrice Tineke, ruim vijfentwintig SVL leden (kinderen en aantal volwassenen) enthousiast met spinnen. Instructrice Tineke deed het erg leuk en pepte iedereen op! Met op de achtergrond de goede beat erbij, werd het tempo steeds meer opgevoerd. De kids (en hun ouders) kwamen na een uur moe maar voldaan en bezweet van de fiets af.

De waterjongen

Om 20.30 was het de beurt aan de volwassenen. Ook deze groep, onder leiding van instructeur Jan, was flink aan het zweten. Wim (Bogerd) was de waterjongen en kon blijven lopen om de waterflesjes voor de spinners bij te vullen! Met op de achtergrond goede ritmische muziek werd er erg gedreven gefietst! SVL kan terugkijken op een sportieve, leuke en intensieve sportavond en een geslaagde jubileum-activiteit.

Op verzoek van de redactie van ditiswijk.nl schreef de Langbroekse buurtblogger Jool, die zeer nauw betrokken is bij de Langbroekse sportvereniging, enkele redactionele artikelen over de opening van het nieuwe sportcomplex en de feestweek in het kader van het vijftigjarig bestaan van SVL. Een bijzondere gebeurtenis die op deze manier wat bijzondere aandacht krijgt.

Be the first to comment on "Spinning voor stichting Mwamose"

Leave a comment