SVL maakt muziek

SVLmuziek
SVLmuziek

Langbroek, 29 augustus 2011. In het kader van de jubileumfeestweek vond woensdag 24 augustus de eerste activiteit plaats: de muziekworkshop voor kids. Om 16.00 uur begon de workshop voor kinderen tot en met zes jaar. Meester Martijn heette de jongens en meisjes met een welkomstliedje op zijn gitaar van harte welkom. Er werden muziekmapjes uitgedeeld en liedjes uitgekozen om samen te zingen. Luidkeels werd de hit Rosanne door Nick en Simon meegezongen evenals het nummer Op een onbewoond eiland. Hierna begon de proefopname van het lied van de gymzaal. Van deze opname werd een cd gemaakt die de kids vóór het begin van de bonte middag kado kregen.

Groepsfoto

In de pauze werd een groepsfoto gemaakt voor op de cd-hoes. Na de pauze werd de echte opname gemaakt; die ging erg goed en alle kinderen zongen het lied van de gymzaal luidkeels mee. Na afloop van de workshop hadden de kids best trek en dorst gekregen en lieten zij zich de patatjes met een frikadel en het drinken best smaken. Om 18.00 uur hadden meer dan 25 enthousiaste kinderen van 7 tot en met 12 jaar zich verzameld om samen te gaan zingen/rappen. Samen met Martijn werd enthousiast Just the way you are van Bruno Mars ingezet om in de stemming te komen. Ook deze groep koos het nummer Rosanne uit de muziekmap om samen te zingen. Hierna werd begonnen met het maken van een échte SVL rap. Na het nodige knip- en plakwerk werd de SVL rap (getiteld SVL rept het wel) in elkaar gezet. In de pauze ging ook deze groep op de foto voor de cd-hoes. Na de pauze werd de rap in tweetallen samen met Martijn opgenomen. Dat ging allemaal supergoed! Na afloop van de workshop kregen zij ook patat met! Alles kids waren erg enthousiast en Martijn deed het erg leuk! De dag was supergeslaagd. Bekijk meer foto’s van Jan van Kooten in het fotoalbum.

Op verzoek van de redactie van ditiswijk.nl schreef de Langbroekse buurtblogger Jool, die zeer nauw betrokken is bij de Langbroekse sportvereniging, enkele redactionele artikelen over de opening van het nieuwe sportcomplex en de feestweek in het kader van het vijftigjarig bestaan van SVL. Een bijzondere gebeurtenis die op deze manier wat bijzondere aandacht krijgt.

Be the first to comment on "SVL maakt muziek"

Leave a comment