Nieuw sportcomplex SVL is open

SVLopening
SVLopening

Langbroek, 29 augustus 2011. Het nieuwe sportcomplex van SVL werd op zaterdagmiddag 20 augustus feestelijk geopend. De weergoden waren SVL goed gezind, want het was stralend weer! Ruim vijfhonderd genodigden kwamen naar de Oranjehof in Langbroek om bij de opening aanwezig te zijn en om het jubilerende SVL te feliciteren met haar vijftigjarig bestaan.

Oorkonde

Om 16.45 uur heette Wim Bogert -voorzitter van de Jubileumcommissie- iedereen van harte welkom; gevolgd door een toespraak van algemeen voorzitter Gerard Minnaar. Na deze speech vond de officiële opening plaats. Een aantal SVL jeugdleden hielden een blauw/wit lint vast, zodat Gerhard Roeterd, Geert Willem Merkens, Bob van Leeuwen, Gert van Leeuwen, Rien Overvest en Jan Burger dit lint tegelijkertijd konden doorknippen, waarna het nieuwe sportcomplex officieel geopend was. Na het officiële gedeelte gingen alle aanwezigen met een glaasje prosecco naar boven om in de voetbalkantine de speeches van Bob van Leeuwen (voorzitter Sport Stichting Langbroek) en wethouder Jan Burger op te luisteren. SVL ontving hierna uit handen van Jan Burger, namens het college van B & W, een prachtige oorkonde; deze werd voorgelezen door Gert van Leeuwen, voorzitter afdeling voetbal. Allerlei kado’s werden aan omnivereniging S.V.L. aangeboden, evenals prachtige bloemstukken.

Modern complex

De voorzitters van de diverse afdelingen namen veel felicitaties en complimenten in ontvangst: iedereen was onder de indruk van het prachtige, ultramoderne, multifunctionele complex, waarin de afdelingen voetbal, tennis, gymnastiek en badminton gehuis-vest zijn. Voor geïnteresseerden werden er door een aantal gastvrouwen rondleidingen gegeven om de diverse accommodaties van binnen te kunnen bekijken. Hier werd enthousiast gebruik van gemaakt! S.V.L. kan terugkijken op een zeer geslaagde dag!

Op verzoek van de redactie van ditiswijk.nl schreef de Langbroekse buurtblogger Jool, die zeer nauw betrokken is bij de Langbroekse sportvereniging, enkele redactionele artikelen over de opening van het nieuwe sportcomplex en de feestweek in het kader van het vijftigjarig bestaan van SVL. Een bijzondere gebeurtenis die op deze manier wat bijzondere aandacht krijgt.

Be the first to comment on "Nieuw sportcomplex SVL is open"

Leave a comment