ditiswijk overal herkenbaar

Het team van ditiswijk.nl: Jan van Elst, Marien Stoel, Nynke de Monchy, Janet Jongejan en Geert de Vries (v.l.n.r.) met Jan Arjen de Jong (in zwarte trui).

WIJK BIJ DUURSTEDE – Wij, de medewerkers van ditiswijk.nl zijn op onze wenken bediend. Om tijdens onze werkzaamheden voor de internetkrant herkenbaar te zijn, zochten we een sponsor die bereid was ons in “bedrijfskleding” te steken. Een soort uniform, zeg maar. Nog geen 24 uur na onze oproep reageerde Jan Arjen de Jong van Colorspace Drukwerk en Print. Een dergelijke vorm van sponsoring was nou net iets voor zijn bedrijf, vond hij. Bovendien was hij zo enthousiast over ditiswijk.nl, dat-ie meteen actie ondernam.

Inmiddels zijn we -heel herkenbaar- in rode bodywarmers gehesen. Reden om samen met onze weldoener te poseren voor zijn bedrijf Colorspace, dat is gevestigd op het Industrieterrein Broekweg, Hoefzijde 4-09. Op de foto misschien niet helemaal duidelijk, maar in het echt zijn we overal en voor iedereen herkenbaar, met ons logo op de rug. En als de kou straks uit de lucht is, letterlijk dan, lopen we rond in bedrukte poloshirts. In hetzelfde rood. Met dank aan Jan Arjen de Jong.

Be the first to comment on "ditiswijk overal herkenbaar"

Leave a comment