Mobiele ontmoetingsplek in gebruik

wijkhuis-IMG_5774

wijkhuis-IMG_5774

Wijk bij Duurstede, 1 juli 2011. Het jongerenwerk in Wijk bij Duurstede werkt met, voor en door jongeren. De Wijkse jongerenwerkers hebben hard gewerkt aan de “nieuwe” inloopruimte en de Mobiele OntmoetingsPlek (MOP).Gisterenmiddag werden deze gepresenteerd aan belangstellenden.

Mobiele ontmoetingsplaats

Het was niet erg druk, maar dat gaf de jongerenwerkers de gelegenheid om uitgebreid tekst en uitleg te geven over de nieuwe MOP en inloopruimte. Een enkeling waagde zich al aan een spelletje op de spelcomputer in de tot gezellige ontmoetingsplek getransformeerde SRV bus. Deze bus zal regelmatig op verschillende plaatsen in de gemeente dienst doen als gezellige hangplek voor de jeugd.

wijkhuis-IMG_5777wijkhuis-IMG_5780

Be the first to comment on "Mobiele ontmoetingsplek in gebruik"

Leave a comment