SVL heeft ruimte voor nieuwe leden

logo_svljubileum

Langbroek, 30 juni 2011. SVL speelt komend seizoen op een hagelnieuw complex, met één kunstgrasveld en twee ‘gewone’ grasvelden. SVL timmert al jaren op sportief vlak behoorlijk aan de weg, zowel bij de senioren als bij de jeugd. Er is daardoor nog volop ruimte voor nieuwe leden. De contributie voor leden is: Junioren 80 euro, senioren 135 euro.

De jeugdleden krijgen komend seizoen twintig specifieke techniektrainingen, verzorgt door Maurice Pot die jaren in het topamateurvoetbal speelde. Hij was zes jaar actief bij SV Spakenburg, en VV Nunspeet. Ook heeft hij getraind onder Co Adriaanse, nu de nieuwe hoofdtrainer van FC Twente. Meer informatie is te vinden op de website.

Be the first to comment on "SVL heeft ruimte voor nieuwe leden"

Leave a comment