24ste 4×4 toernooi ten einde

Het 24e 4×4 voetbaltoernooi vandaag afgesloten/Foto’s: Marien Stoel

Wijk bij Duurstede, 26 juni 2011. De weergoden waren het 24ste 4×4 toernooi van CDW op de afsluitende speeldag gunstig gezind. Vanmorgen begon de laatste speeldag om 10.00 uur onder lichte bewolking, vanmiddag tijdens de prijsuitreiking om 13.00 uur was het benauwd warm. Anders dan in de voorgaande jaren werd het totale programma in drie uren afgewerkt om zo de allerkleinsten niet de hele dag te laten wachten.

Diverse competitiedagen

Tijdens het 4×4 toernooi voetballen de CDW-jeugdleden in de leeftijd van vier tot veertien jaar wekenlang tegen elkaar. Ieder jaar mogen ook kinderen, die (nog) geen lid zijn van CDW de sfeer van dit geweldige toernooi proeven. De belangstelling voor dit sportieve jeugdevenement, zo bleek ook vandaag, is elk jaar bijzonder groot.

Penalty’s nemen

Ook vandaag stond er weer een keeper van naam, Rob van Dijk, tussen de palen om de tientallen penalty’s te keren die door de voetballers op hem werden afgevuurd. Uiteraard moest het nemen van een penalty op een zo beroemde keeper worden vastgelegd. Na elke serie werd er dan ook geposeerd om deze belevenis vast te leggen.

Amusement

Er werd niet alleen vol overgave gevoetbald ook de speeltoestellen werden zo nu en dan bestormd door de voetballende jeugd. Ook de koe die limonade gaf werd voortdurend gemolken om de dorst te lessen na de inspanningen.

Prijsuitreiking

Meedoen is belangrijker dan winnen en daarom was er voor iedereen dezelfde prijs. Rob van Dijk overhandigde de spelers hun welverdiende trofee.

Volgend jaar jubileum

Volgend jaar wordt het toernooi voor de 25ste keer georganiseerd, een prestatie van formaat. Het team, onder leiding van Ron van de Poel, belooft er een groot evenement van te maken.

Be the first to comment on "24ste 4×4 toernooi ten einde"

Leave a comment