Barrelrijders klaar voor vertrek

De deelnemers naast hun omgebouwde auto/Foto Marien Stoel

[UPDATE] Wijk bij Duurstede, 25 juni 2011. Na maanden van voorbereiding konden de Wijkse barrelrijders vanmiddag hun auto presenteren aan iedereen sponsors en andere belangstellenden. De oude Opel waarmee Jaco, Patrick, Diego en Maurits op 25 juli vertrekken naar Scandinavië is afgebouwd en klaar voor vertrek. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de aanwezigen de auto bekijken en informatie vergaren over het avontuur naar Oslo. Voor de kinderen was er een springkussen en een skydancer.

Metamorfose

De witte Opel is getransformeerd van een auto vol schimmel tot een glanzende bijzondere bolide. De opbouw van de kraan is van diverse lichte materialen gemaakt en weegt in totaal 70 kilo. De meer dan driehonderd uren denken, regelen mailen bellen resulteerden in het werken van meer dan honderd uren aan de auto met dit zeer mooie resultaat.

Zie voor meer informatie het eerdere artikel en de website van de Liftys waar uitleg is te lezen over de Carbage run.

Team Liftys bereidt zich voor op de Carebag Run

Foto Marien Stoel

Be the first to comment on "Barrelrijders klaar voor vertrek"

Leave a comment