Caroline Pouw

Caroline Pouw

Caroline Pouw

Naam: Caroline Pouw

Bedrijf: CPA

Wat doe ik: Ik begeleid en ondersteun ZZP’ers met het opzetten van een degelijke boekhouding of voer deze (betaalbaar) voor ze uit, verzorg fiscale aangiften, facturering en aansluitend debiteurenbeheer. Kortom ik voorzie aan de gehele behoefte van de (startende) ondernemer op financieel administratief gebied. Daarnaast verzorg ik ook voor de particulier de aangiften inkomstenbelasting, aanvraag zorg- en huurtoeslag en kindgebonden budget.

Mijn kracht: Betrokkenheid, doorzettingsvermogen, inzet, benaderbaar, integer.

Waarom in de lift? Na jarenlang gewerkt te hebben op administratie- en accountantskantoren ben ik per 1 juni 2011 gestart met CPA. De lift is een goede manier om in contact te komen met ondernemers en particulieren voor het aanbieden van mijn diensten.

Website: www.cpadministraties.nl

E-mail: info@cpadministraties.nl

Telefoon: 0343-758857

Be the first to comment on "Caroline Pouw"

Leave a comment